Окупант попросив сестру написати скаргу за фейкове "захоплення" Куп'янська / facebook.com_GeneralStaff.ua

Окупанти на фронті в Україні "організувалися" написати колективну скаргу у зв'язку з "м'ясними" боями на фронті.

Відповідне доручення загарбник "делегував" своїй сестрі. За його словами, з фронту таку скаргу подати не вийде. Про це йдеться в черговому перехопленні Головного управління розвідки МО України.

"Збираємо колективну скаргу, дзвонимо, звідси нам ніяк не подати, треба з дому. Там в прокуратуру... Пацанів просто на забій відправляють. Сьогодні відправили групу, поклали. Дня 3-4 і ми поїдемо", - заявив він.

Окупант розповів, що військове командування армії РФ відправляє неправдиві звіти Москві про те, що їм вдалося зайняти ті чи інші селища в Україні. За підсумком, щоб виправдати очікування, росіян женуть заднім числом "відвойовувати" ці вигадки.

"Просто ми під командуванням іншим, а тому коротше... Той подав ще в січні, що селище зайняли, в результаті його не зайняли й зараз наказ типу займайте, як хочете. І пацанів щодня звідти туди-сюди возять".

На зустрічне запитання сестри про те, про яку ділянку фронту йдеться, він уточнив, що це Харківської напрямок, Куп'янськ. 

Росіяни пошкодили трубопровід з аміаком у Куп'янську

Нагадаємо, що в рамках неуспішних спроб взяти Куп'янськ в Харківській області окупанти регулярно відкривають вогонь по невійськових об'єктах, таким як заводи та житлові будинки людей. Майже щодня Генштаб повідомляє, що окупанти обстрілюють ті чи інші населені пункти Куп'янського району.

Так, 5 червня стало відомо, що росіяни пошкодили там трубопровід з аміаком. На щастя, ввечері з'ясувалося, що черговий теракт солдатів РФ не призвів до підвищеної кількості токсичних компонентів у повітрі. Однак кожен раз такі злочини проти людства можуть спровокувати смерть безлічі українців. 

Вас також можуть зацікавити новини: