Експерт спрогнозував дуже нерайдужне майбутнє РФ через війну в Україні / фото ua.depositphotos.com

Політтехнолог і письменник Михайло Шейтельман спрогнозував, що через три-п'ять років Російської Федерації не буде, якщо вона, зокрема, не припинить війну в Україні.

Якщо РФ не припинить бойові дії в українській державі та не змінить, в тому числі формацію в державі, то у неї не буде на протистояння з Києвом десяти років, поділився думкою експерт в ефірі одного з YouTube-каналів.

"...Нам ні з ким буде воювати - не те що через 10, але і через п'ять і три роки Україні воювати буде ні з ким, тому що не буде Росії. Європа запровадила санкції. Ми їх бачимо і розуміємо, що це означає для Росії - кінець її економіки. І не в перспективі 10 років, а набагато швидше", - спрогнозував співрозмовник.

Відео дня

Нагадаємо, війська Росії вдерлися в Україну рано вранці 24 лютого. Влада РФ не оголошувала війну, а назвала дії своїх окупаційних сил "спецоперацією" для "демілітаризації" та "денацифікації" української держави.

Противник спочатку бомбив військові об'єкти, а потім атакував і житло мирних людей. Українські воїни давали ворогові гідну відсіч - на нашій землі знищено вже близько 31 тис. 250 ворогів.

Наприкінці травня заступник голови комітету Держдуми РФ з розвитку громадянського суспільства, генерал-полковник і екс-командувач Повітряно-десантних військ Володимир Шаманов говорив, що війна з Україною може тривати до 10 років.

Вас також можуть зацікавити новини: