Прикордонники збили ворожий БПЛА / фото t.me/DPSUkr

У Луганській області прикордонниками було збито російський безпілотний літальний апарат.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України. Російський дрон шпигував за позиціями українських військових.

"У секторі прикриття одного з підрозділів протидії БПЛА було виявлено політ ворожого безпілотника, який шпигував за нашими позиціями. Оператор з антидронової рушниці поцілив у канал управління дроном, той втратив керованість і впав", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Війна в Україні - останні новини

Як повідомляв УНІАН, за даними Генерального штабу Збройних сил, з початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну знищено 1947 ворожих безпілотних літальних апаратів оперативно-тактичного рівня. Також уже ліквідовано близько 126160 російських загарбників.

Голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай сьогодні повідомив, що Сили оборони України продовжують крок за кроком просуватись в напрямку Кремінної і Сватового на Луганщині. Це відбувається, незважаючи на усі складнощі і надважкі умови.

Луганська ОВА також повідомляє, що російські загарбники знайшли ще один цинічний спосіб відбирати нерухомість в українців. На окупованих територіях вони не визнаватимуть документи на нерухомість, видані органами влади України. Також окупанти продовжують боротися з обігом гривні на тимчасово захоплених територіях.

Вас також можуть зацікавити новини: