ЗСУ продовжують бити окупантів / фото 22 окрема механізована бригада

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 10 районах зосередження особового складу та по двох пунктах управління противника. 

Про це йдеться у свіжому зведенні Генштабу. Там додали, що підрозділи ракетних військ уразили засіб протиповітряної оборони, район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 4 артилерійських засоби, дві станції радіоелектронної боротьби та три пункти управління противника. 

Російські окупанти завдали 7 ракетних та 36 авіаційних ударів, здійснили 37 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військовихк та населених пунктах. "Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура", - зазначили у Генштабі.

Відео дня

Війна в Україні: новини

Протягом минулої доби, 4 січня, на фронті між ЗСУ та російськими загарбниками відбулося 59 бойових зіткнень. Так, Сили оборони протягом минулої доби відбили 16 атак поблизу Новобахмутівки, Степового, Авдіївки та ще 16 атак в районах Первомайського та Невельського Донецької області.

На Мар’їнському напрямку ЗСУ стримують окупантів неподалік Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області. Там відбили 7 атак. Ще 8 безуспішних атак ворога відбулось на Запорізькому напрямку в районі Роботиного та північно-західніше Вербового.

Вас також можуть зацікавити новини: