Сумщину знову атакували війська РФ / фото ua.depositphotos.com

30 квітня російські окупанти шість разів обстріляли прикордонні громади Сумської області.

Про це повідомляється у офіційному Telegram-каналі Сумської обласної військової адміністрації. Зазначається, що було зафіксовано понад 54 вибухи. Російських обстрілів зазнали Середино-Будська, Зноб-Новгородська, Есманська громади.

"Середино-Будська громада: зафіксовано три вибухи з артилерії. Внаслідок обстрілу пошкоджено приватне домоволодіння. Також з території РФ з гелікоптеру здійснено пуск 10 ракет по м. Середина-Буда. Внаслідок авіаудару пошкоджено три приватні помешкання та АЗС. Зноб-Новгородська громада: з території РФ був один вибух з міномету. Також росіяни здійснили обстріл з РСЗВ "Град" - 25 вибухів. Інформація про постраждалих та пошкодження уточнюється. Есманська громада: ворог гатив з артилерії – 15 вибухів", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Обстріли України - останні новини

Як повідомляв УНІАН, окупанти вчора знову обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області, внаслідок атаки загинула одна людина.

Також під обстрілом опинилася Херсонська область. Один чоловік отримав важкі травми, мешканка іншого села загинула.

Ввечері стало відомо про гучні вибухи у Павлограді Дніпропетровської області. У мережі з'явилися відео та фото, на яких можна побачити пожежу та руйнування у житлових будинках.

Вас також можуть зацікавити новини: