Російських військових нагороджують медалями для ветеранів Другої світової / фото ua.depositphotos.com

За вчинення геноциду народу України та нищення інфраструктури української держави російським військовим видають нагороди для військових радянської армії.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України. 

"Напередодні 9 травня, за вчинення геноциду народу України та нищення інфраструктури української держави, військовослужбовців 54 бригади управління 35 загальновійськової армії східного військового округу армії країни-окупанта (в/ч 53790), що дислокується у місті Бєлогорськ, нагороджують медалями "Жукова", "Суворова", "За отвагу" та орденами "мужества", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Розвідки нагадали, що медаль Жукова призначена для вручення ветеранам "великої вітчизняної війни, органів НКВС, збройних сил СРСР та особам які перенесли блокаду".

"Медалі "За отвагу" і ордени "мужества" окупанти, мабуть, заслужили за "подвиги" під час мародерства, крадіжок побутової техніки та спідньої білизни українців", - зауважили в ГУР МО.

Розвідники також опублікували список воєнних злочинців та "нагороди" якими їх нагороджуватимуть. 

Як писав УНІАН, у Міністерстві оборони України очікують, що до 9 травня Російська Федерація може вдатися до провокацій чи посилення обстрілів.

Військовий експерт Олег Жданов висловив думку, що російський диктатор Володимир Путін 9 травня буде "звітувати" своїм громадянам про захоплення Маріуполя, видаючи це за "перемогу".

Вас також можуть зацікавити новини: