Окупант розповів, як командири РФ бояться ЗСУ / фото REUTERS

Російський окупант розповів, що їхні командири виявилися боягузами, а дезертири тікають з позицій десятками.

Як свідчить нове перехоплення Головного управління розвідки Міноборони України, російські командири панічно бояться обстрілів, тому сидять в укриттях і навіть у туалет не виходять.

"У нас так начальник штаба робить: ну, комбат, там - ідіот, і вся прикрутка їхня п*дарастична. Вони у пляшки сц*ть і солдатам дають, щоб викидували. Самі навіть не виходять. Бояться, бо обстріли х*рачать - все, вони сидять, щурі", - розповів окупант.

Крім того, він зазначив, що ходять чутки про виведення підрозділу в Луганськ, а потім в Росію. Втім, загарбник не вірить у це. Тим часом окупанти групами самовільно покидають позиції.

"Ми вночі ще 20 наших втікачів спіймали. Ну, як спіймали: вони чисто дорогою йшли. Ми їх не стали ні стріляти, нічого. Просто положили, а сьогодні з'ясування було, в штаб їх повели. Вони, як виявилося, здали позиції, ну, і з**бувались. Добровольці усі. Зараз їх військовий трибунал, коротше, чекає", - зазначив окупант.

Росіянин також зізнався, що українські воїни "якимось макаром" захопили ворожий танк з екіпажем.

"Наш танк зараз х*рачить по нас. Ось зараз повинен до першої десь з'явитися. Ну, танк наш, а екіпаж х*хловський. Х*рачать по нас ззаду", - розповів окупант.

Перехоплення окупантів: найцікавіше

Російські окупанти нерідко розкривають рідним секрети про "другу армію світу". Нещодавно під час телефонної розмови російські окупанти обговорювали, як втекти з війни в Україні. Зокрема, загарбники розглядали варіанти імітації бойових поранень.

Також у перехопленій телефонній розмові російський військовий розповів дружині, що військових ніхто не змінює і ротації практично немає. Тому російські загарбники відмовляються брати участь у прямих бойових зіткненнях з українськими воїнами.

Вас також можуть зацікавити новини: