Раніше в СБУ опублікували перехоплення розмов, де російські окупанти обговорюють способи, як втекти з війни в Україні / фото REUTERS

На четвертому місяці повномасштабного військового вторгнення Росії на територію незалежної України окупанти почали скаржитися на відсутність боєприпасів.

Про це йдеться в перехопленні ГУР Міноборони.

Окупанти скаржаться на те, що старі снаряди для гармати закінчилися, а новими гарматами ніхто не вміє користуватися. 

"У нас снаряди на гармати скінчилися. Нам інші гармати дали. Але у нас ними ніхто користуватися не вміє", — розповів окупант.

Крім того, в перехопленій телефонній розмові російський військовий розповідає дружині, що військових ніхто не змінює і ротації практично немає. Також окупанти скаржаться, що втомився, і вони нікуди не просунулися.

Перехоплені розмови:

Раніше в СБУ опублікували перехоплення розмов, як російські окупанти обговорюють способи, як втекти з війни в Україні. Зокрема, загарбники розглядають варіанти імітації бойових поранень.

Згодом ЗМІ повідомили, щоб поповнити ряди своєї армії, Росія викрадає власних громадян. Так, троє росіян влаштувалися на роботу в компанію, що займається гірничодобувною, нафтовою і газовою промисловістю. 

Російські загарбники відмовляються брати участь у прямих бойових зіткненнях з українськими воїнами.

Вас також можуть зацікавити новини: