Відео з місця розгрому військ РФ / Скріншот

У мережі з’явилося відео з місця, де українська армія розгромила російських окупантів при спробі переправи через річку Сіверський Донець на Луганщині.

Записом поділися YouTube-канал Ukrainian Witness.

З 5 по 12 травня "друга армія світу" хотіла перейти річку Сіверський Донець, для цього вона задіяла танковий полк. Але українська піхота знищила 30 одиниць техніки, решту добила артилерія.

"На відео ви можете побачити те, що залишилося від російських танків. "Як згадаю, як ми тут є**шились!" — каже один з українських військових", - йдеться в описі до відеозапису.

Зазначається, що форсування Сіверського Донцю російськими військами припинилося 13 травня. Під час наступу окупанти втратили понад 70 одиниць техніки і близько 485 солдат вбитими або пораненими.

Раніше видання The New York Times повідомляло, що втрати, завдані російському батальйону, коли він намагався форсувати Сіверський Донець, засвідчили про одне з найбільш смертоносних зіткнень війни. Згідно з оцінками, заснованими на загальнодоступних даних, понад 400 російських солдатів були вбиті або поранені.

Вас також можуть зацікавити новини: