Воїн розповів, як окупанти прикриваються трупами під Бахмутом / twitter.com/slovyanskasil

Земля під Бахмутом повністю вкрила тілами окупантів. Деякі загарбники імітують, що загинули, кілька годин ховаючись за трупами.

Як повідомив воїн 93-ої омбр з нікнеймом "твій друг Стус", Росія стягнула багато особового складу на цей напрямок, але результативності на полі бою їй це не додає.

"День майже безперервних боїв. Ах*й з того, скільки русня нагнала сюди людей, наростає все більше. Полонені зеки називають цифру у 2к людей на всю ділянку. Вже починаєш в це вірити. Зараз все стає схожим на хроніки з другої світової, п*дарами вкрита вся земля", - розповів воїн.

Відео дня
Тіла окупантів / twitter.com/slovyanskasil

За його словами, окупанти йдуть у бій групами по 10 осіб. Повертаються лише четверо. Одразу в бій йде інша група, ситуація повторюється.

"В такому форматі відбувається день. Інколи вони переповзають своїх мертвих дружків і починають рити майже під ними, щоб вижити. Буває, лягають біля мертвих і лежать годинами", - додав воїн.

Тіла загарбників / twitter.com/slovyanskasil

Ситуація на Бахмутському напрямку

Раніше офіцер батальйону "Свобода" Андрій Іллєнко розповідав, що біля Бахмута все завалено трупами ворога. Згідно з його прогнозом, зимова кампанія в регіоні буде гарячою.

Після цього полковник Світан розповів, що окупанти зазнають великих втрат на Донбасі: 

"Росіяни закріпитися не можуть, оскільки арта вже пристрілялася. Моряків з Владивостока в перші дні там як мінімум переполовинили. Для них зараз - це точка прикладання сили, хоча сама по собі Павлівка значення не має. Якщо вони зачепилися, для нас це дуже хороший плацдарм для знищення російських військ".

Вас також можуть зацікавити новини: