ЗСУ стримують ворога / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Збройні сили України перебувають в бойовій готовності номер один на Горлівському напряму - ворог може піти у наступ на цій ділянці фронту.

"Була частка техніки й особового складу, яку ворог підтягував з нашого флангу на Авдіївку. Але їх не відводили з Горлівського напрямку, тому ми постійно перебуваємо в бойовій готовності номер один. Ми припускаємо, що вони підуть на нас, якщо подивитися на мапу DeepState, то це буде максимально логічно. Але на сьогодні нічого окрім серйозної активації ворожих БПЛА, саме дронів-камікадзе, немає", - розповів в ефірі "Еспресо" боєць ЗСУ Євген Ієвлєв з позивним "Шейх".

Він також зазначив, що раніше на Горлівському напрямку загарбники не  використовували таку велику кількість безпілотників.

Відео дня

"Тобто відбувається активація БПЛА, постійно працює ворожа артилерія й міномети, але ніяких позиційних штурмів на Горлівському напрямку ворог не здійснює", - додав Ієвлєв.

Війна в Україні - ситуація у Горлівці

Наприкінці минулого року штурмовики ЗСУ зачистили від росіян один з териконів у районі тимчасово захопленої Горлівки Донецької області, і це тактичний успіх Збройних сил України.

Дещо раніше боєць 109-го батальону ЗСУ Єгор Фірсов розповів про ситуацію в районі Горлівки та перспективи звільнення від росіян цього українського міста на Донбасі. За його словами, Горлівка - це житлові масиви і ворог міцно засів, тому що там промислові об'єкти і багато всіляких підвалів. Крім того, місто знаходиться на висоті, що ускладнює можливі операції.

Вас також можуть зацікавити новини: