Заступник голови Харківської обласної військової адміністрації Роман Семенуха дав відповідь щодо заяви міноборони РФ про так зване "звільнення" села Уди на Харківщині та зазначив якою наразі є ситуація в області.

Про це він розповів в ефірі інформаційного телемарафону.

"Міноборони (РФ - УНІАН) заявляли, що вони й Київ візьмуть за три дні. Насправді відбуваються перманентні бої, в тому числі й ближні бої, зокрема, біля населеного пункта Уди – це північний захід Харківської області. Але в цілому лінія зіткнення стабільна і вона мало рухається. Ведуться перманентні артилерійські обстріли, тобто бойові дії не припиняються та тривають майже 24 години на добу. Ситуація є неспокійною, але якщо дивитися на дистанцію тижня чи двох - вона майже не змінилася", - акцентував Семенуха.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 13 серпня у своєму відеозверненні президент України зазначив, що на Харківщині українська оборона міцна. Намагання окупантів атакувати постійно провалюються.

На Харківському напрямку противник продовжив вогневе ураження із танків, ствольної та реактивної артилерії обʼєктів в районах населених пунктів Харків, Уди, Дементіївка, Руські Тишки, Черкаські Тишки, Великі Проходи, Прудянка, Протопопівка, Петрівка, Старий Салтів, Верхній Салтів, Мосьпанове та Коробочкине. Завдав авіаційних ударів біля Старого Салтова та Мосьпанового.

Вас також можуть зацікавити новини: