Перестрілка сталася ще 19 червня , але документи про це спливли тільки в серпні / REUTERS

В одному з кафе окупованого Херсона сталася смертельна перестрілка російських військових і співробітників ФСБ. В результаті інциденту троє загинули, ще двоє поранені.

Про це пише Yahoo News з посиланням на звіт, підготовлений військовим слідчим відділом Слідкому РФ по Чорноморському флоту.

Перестрілка сталася ще 19 червня, але документи про це спливли тільки в серпні.

Відео дня

Повідомляється, що четверо співробітників ФСБ увійшли в кафе і виявили там двох контрактників, які "бездіяльно проводили час, розпиваючи спиртні напої".

ФСБшники зробили їм зауваження, тоді один з контрактників дістав пістолет і вистрілив у підлогу. Між ними сталася перепалка, інший контрактник відкрив стрілянину з АК-74 по силовиках, ті відкрили вогонь у відповідь.

Двоє ФСБшників і один контрактник, згідно з документами, загинули на місці, ще двоє були госпіталізовані з "пораненнями різного ступеня тяжкості" в Севастополь.

Четвертий співробітник ФСБ зник з місця злочину.

Війна в Україні: актуальні дані

Росіяни не відмовляють від спроб захопити Донбас. Минулої доби ЗС РФ зосередили зусилля на боях на Бахмутському та Авдіївському напрямках

Підрозділи противника намагалися вести наступальні бої у районах населених пунктів Весела Долина, Зайцеве. Російські окупанти безуспішно наступали в районі Водяного.

На Південнобузькому напрямку основні зусилля противник зосереджує на утриманні займаних позицій.

Вранці, 1 вересня, ворог почав інтенсивний мінометний обстріл Енергодара – міста-супутника ЗАЕС, звинувачуючи у вогні Україну. 

На півдні країни триває контрнаступ ЗСУ, заявлений ще 29 серпня. В Інституті вивчення війни попередили, що широка операція зі звільнення територій може зайняти тижні, а то й місяці

Командуванню вдалося підтвердити ліквідацію понад 200 окупантів і шести ворожих складів окупантів за добу. Всього українська авіація завдала 24 удари по позиціях росіян на півдні.

Вас також можуть зацікавити новини: