У Львові зросла кількість жертв нічного ракетного удару / фото УНІАН, Микола Тис

Кількість жертв ракетного удару російських окупантів по Львову в ніч проти 6 липня зросла до семи. Рятувальники продовжують розбирати завали.

В ефірі телемарафону голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький наголосив, що на зв'язок досі не виходить сім'я, яка могла бути у зруйнованому будинку. "Сімох людей з-під завалів врятовано наразі. І близько 70% розібраних завалів", – зазначив він.

Голова ОВА додав, що вони не втрачають надії врятувати людей.

Відео дня

"Досі одна з сімей не виходить на зв’язок. Але сподіваємося, що їх або там не було, або ми їх врятуємо", – сказав Козицький. Він також зауважив, що медичну допомогу було надано 130 людям, госпіталізовано 13 людей.

Пізніше мер Львова Андрій Садовий у своєму Telegram-каналі зазначив, що пошуково-рятувальна операція триває вже 17 годин.

"П’ятьох людей дістали з-під завалів і зараз ще шукають п’ятьох людей", – сказав він.

Згодом Садовий повідомив, що під завалами знайшли тіло ще однієї загиблої жінки.

Оновлено 00:09: Під завалами зруйнованого будинку знайшли тіло ще однієї жінки, повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький. Кількість загиблих внаслідок атаки зросла до семи.

Ракетний удар окупантів по Львову

У ніч на 6 липня Львів був атакований російськими окупантами. Ворожа ракета поцілила у багатоповерхівку. Загарбники випустили по місту 10 крилатих ракет "Калібр", сім з яких вдалося знищити протиповітряній обороні.

Було пошкоджено 35 будинків, заклади освіти, гуртожитки, великий офісний центр та багато автомобілів. У місті оголошено дводенну жалобу за загиблими внаслідок ракетного удару.

Вас також можуть зацікавити новини: