Вціліла після удару по будинку в Умані розповіла свою історію порятунку / скріншот

Мешканка багатоповерхового будинку в Умані Черкаської області, в який рано вранці 28 квітня влучила російська ракета, розповіла УНІАН, як їй разом з чоловіком і двома дітьми дивом вдалося врятуватися.

"Півдня ходжу і розумію, що це просто боже спасіння, Я не можу це по-іншому пояснити. Це тільки так, тому що наша квартира вціліла, а поруч - ні. У мене немає інших пояснень", - зазначила Тетяна.

Відомо, що сім'я живе на четвертому поверсі, квартира над ними повністю згоріла, а ті, що вище - частково зруйновані. У момент "прильоту" Тетяна не спала через повітряну тривогу.

"Я зорієнтувалася, що стіни на місці, що потрібно хапати дітей і бігти на вулицю. Більше я ні про що не думала... У квартирі піднявся пил, дим, вибило вікна. Ми схопили дітей, подивилися, що вони живі і здорові. Стіни нашої квартири були на місці. Сходами спустилися вниз і стали подалі від стоянки", - розповіла дівчина.

За її словами, внаслідок удару багато її знайомих сусідів загинули:

"Знайомі, друзі, ми всі спілкувалися, у нас був дуже дружний будинок. Всі знали один одного. Багато загинуло...".

Ракетний удар РФ по Умані 28 квітня - актуальне

Нагадаємо, як повідомляв УНІАН, вранці 28 квітня Росія обстріляла Україну ракетами. Одна з них влучила у багатоповерхівку в місті Умань Черкаської області.

Станом на 16:00 відомо, що внаслідок ракетного удару росіян по багатоповерхівці в Умані загинули 17 людей, рятувальні роботи тривають.

Всього РФ запустила по Україні 23 ракети, 21 - вдалося збити.