Українські десантники взяли в полон підполковника з 18-ї мотострілецької бригади окупантів / фото "Оперативний ЗСУ"

Українські воїни продовжують поповнювати обмінний фонд. Сьогодні, 10 вересня, бійці з розвідувальної роти 25-ї повітряно-десантної Січеславської бригади взяли в полон підполковника з 18-ї мотострілецької бригади ЗС РФ.

Відповідна інформація з'явилася в Telegram-каналі "Оперативний ЗСУ". В якості підтвердження було опубліковано фото офіцера рашистів в руках українських захисників.

"Група розвідроти 25-ї повітряно-десантної [Січеславської] бригади взяла в полон підполковника ЗС РФ Артема Хелемендика з 18-ї мотострілецької дивізії", — сказано в повідомленні.

Відео дня

На знімку офіцер окупантів лежить на землі під охороною двох воїнів ЗСУ. Судячи зі знімку, він отримав поранення в результаті боїв.

Нагадаємо, наприкінці серпня Збройні сили України перейшли в контрнаступ на Херсонщині та Харківщині. Він триває вже майже два тижні.

Сьогодні, 10 вересня, з'явилася інформація про звільнення Куп'янська. А на півдні ВСУ просунулися по всій лінії фронту — місцями до кількох десятків кілометрів.

Тим часом військовий експерт Олег Жданов спрогнозував, що контрнаступ українських сил буде тривалим і "стрибкоподібним". Не скрізь вийде швидко відвойовувати території, як це відбувається зараз.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: