Бригада Гандзюка знищила окупантів, які заблукали в степу / ілюстративне фото УНІАН

Бійці 59-ї бригади імені Якова Гандзюка продемонстрували справжню гостинність для російських окупантів, які заблукали в українських степах.

Про це розповіли на сторінці бригади в Facebook.

За словами військових, на Великдень, 24 квітня, група молодиків окупантської зовнішності намагалася пробратися на підконтрольну ЗСУ територію. На що українські захисники організували їм "теплу" зустріч.

Відео дня

"Бідолаги заблудилися в українських степах, та ще й, мабуть, великодні кошики десь посіяли. Але росіянам пощастило, що їх зустріли бійці 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка й гостинно вказали їм вірний напрямок. І не просто показали, а й проконтролювали, щоб ті, бува, знову не заблудили і вже точно дісталися місця призначення", – мовиться у дописі.

фото з фейсбуку 59-ї бригади імені Якова Гандзюка

Нагадаємо, рсійські окупанти на Великдень обстріляли низку українських міст. Так, у Василівці Запорізької області ракети окупантів прилітали у місця, де мали освячувати паски.

Водночас, напередодні одного з найважливіших свят для всіх християн рашисти завдали ракетного удару по Одесі. Внаслідок цього загинули 8 людей, серед яких 3-місячна дитина.

Вас також можуть зацікавити новини: