У РФ будуть змови проти Володимира Путіна, вважає Михайло Подоляк / скріншот

Російські еліти виявилися заручниками абсолютно необдуманої стратегії президента РФ Володимира Путіна.

У Росії безсумнівно будуть змови, розповів радник Офісу президента України Володимира Зеленського Михайло Подоляк. "Ось у чому зараз проблема для російської еліти - адже вони заручники абсолютно непродуманої стратегії Путіна. Вони це прекрасно чи підсвідомо, чи прекрасно підсвідомо розуміють", - сказав він.

На думку Подоляка, еліти розуміють, що виходу немає. "Все, що далі робить Путін - він тільки погіршує їхнє становище... і вони розуміють, що це замкнуте коло, з якого виходу поки немає..., тому що військових перемог у Росії не буде, безсумнівно, умовно кажучи, якогось "Мінська-3" у Росії не буде, тому що це, по суті, означає консервацію війни...", - додав радник ОП.

Подоляк вважає, що найоптимальніший варіант - внутрішні змови, і їх сценарії вже починають обмірковувати.

"Один з можливих сценаріїв, найбільш оптимальний - це, звичайно ж, внутрішні змови, які, безсумнівно будуть. Тому що все-таки..., там багато людей молодих, багато людей, які зовсім інакше дивляться на своє власне майбутнє. Навіть не бути... вже якимись глобальними лідерами, але принаймні зберегти хоч щось... безумовно, вони, напевно, такі сценарії починають обмірковувати...", - заявив він.

Ситуація в РФ під час війни в Україні - що потрібно знати

Російські окупанти вдерлися в Україну і зазнали низки нищівних поразок, зокрема, їх прогнали з кількох наших областей, а також супротивник не зміг утримати Херсон.

На думку російського опозиціонера, полковника ФСБ Геннадія Гудкова, міністр оборони Росії Сергій Шойгу та головнокомандувач ЗС РФ Валерій Герасимов можуть домовитися з ЦРУ про ліквідацію Володимира Путіна.

Вас також можуть зацікавити новини: