Росіяни зазнали поразок на низці напрямків / фото Михайло Федоров

Упродовж минулої доби, 2 квітня, російські загарбники в Україні зазнали провалів на низці напрямків.

Супротивники зосередили головні зусилля на тому, щоб вести наступ на Авдіївському, Бахмутському, Мар’їнському та Лиманському напрямках і там понад 70 раз невдало атакували захисників нашої держави, йдеться у зведенні Генерального штабу Збройних сил України у Facebook. У Генштабі додали, що в епіцентрі бойових дій знаходяться Авдіївка, Мар’їнка й Бахмут.

За даними Генштабу, супротивники безуспішно намагалися наступати на Лиманському напрямку біля Верхньокам’янського та Білогорівки.

Відео дня

Вороги на Бахмутському напрямку не припиняють намагатися повністю захопити Бахмут, наші воїни відбили понад 20 атак з боку супротивника. Крім того, провальні атаки супротивників були біля Іванівського.

Росіяни на Мар’їнському та Авдіївському напрямку намагалися наступати, але не мали успіхів, біля Мар’їнки, Авдіївки та Первомайського.

Ситуація на фронті в Україні - сьогодні це варто знати

Увечері 2 квітня Генштаб ЗСУ повідомляв, що ворог продовжив зосереджувати головні зусилля на том, щоб вести наступ на Авдіївському, Бахмутському, Мар'їнському й Лиманському напрямках. За добу українські воїни відбили понад 50 атак з боку супротивника.

Раніше речник об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський повідомив, що на Донецькому напрямку наші воїни відбили деякі позиції загарбників та почали облаштовувати їх для оборони.

Вас також можуть зацікавити новини: