Ворог поскаржився на жахливі умови служби / фото facebook.com_GeneralStaff.ua

Російський окупант поскаржився, що у нього і його посіпак немає ні озброєння, ні техніки, вода приїжджає заморожена, немає на чому гріти їжу.

Противник порівняв себе і своїх посіпак з покинутими цуценятами, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, посилаючись на перехоплення розмови. "У нас немає ні техніки, ні озброєння. Вода заморожена приїжджає, хавку немає на чому гріти, вогню немає, нічого немає. Ми - бомжі тут, ми - цуценята покинуті...", - поскаржився ворог.

Окупант також розповів, що у нього потихеньку відмерзають ноги. За його словами, речі не приїхали. Крім того, супротивник сказав, що ні про яку ротацію немає навіть і мови.

Війна Росії з Україною - сьогодні це варто знати

Раніше вже не раз з'являлася інформація про те, що РФ має дуже серйозні проблеми із забезпеченням окупантів в Україні. Попри це, за відомостями ЗМІ, російська влада хоче поповнити свою армію ще 400 тисячами контрактників, і регіонам вже розіслані рознарядки.

Варто зазначити, що лише за тиждень - з 3 до 9 квітня, на українській землі було ліквідовано приблизно 3 600 супротивників. Загальні втрати росіян в Україні вже становлять приблизно 178 150 загарбників.

Вас також можуть зацікавити новини: