Захисники України відбили ворожі атаки біля низки населених пунктів / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

За добу українські воїни відбили атаки окупантів в районах 12 населених пунктів.

Супротивник атакував захисників нашої держави в Донецькій та Луганській областях, про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Генштаб ЗСУ.

"За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Макіївка, Невське і Білогорівка Луганської області; Верхньокамʼянське, Спірне, Бахмут, Майорськ, Первомайське, Новомихайлівка, Водяне, Павлівка та Пречистівка на Донеччині", – йдеться у повідомленні.

Відео дня

Тим часом, авіація Сил оборони минулої доби завдала по ворогу 21 удар. Під ураження потрапили райони зосередження озброєння та військової техніки, а також позиція засобів протиповітряної оборони противника. Сили протиповітряної оборони збили 10 ударних дронів Shahed-136 та БПЛА "Орлан".

У Генштабі також повідомили, що підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони за добу уразили 5 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, 2 склади боєприпасів та 3 інших важливих військових об’єкти противника.

Ситуація на фронті  найважливіші новини

2 листопада стало відомо, що упродовж минулої доби авіація Сил оборони нашої держави завдала по ворогу 33 удари. Під удари потрапили 26 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також 7 ворожих позицій зенітних ракетних комплексів.

Нашим воїнам, зокрема, вдалося знищити 2 гелікоптери супротивника та 6 іранських дронів-камікадзе.

У Генштабі ЗСУ повідомляли, що станом на 2 листопада на нашій землі ліквідували близько близько 73 270 російських військових. За добу було знищено 800 супротивників.

Вас також можуть зацікавити новини: