ЗСУ вдарили оп 6 районах зосередження окупантів, опорних пунктах та позицій ЗРК / фото facebook.com/CinCAFU

У Генеральному штабі Збройних сил України повідомили про ураження шести районів зосередження живої сили російських окупантів, двох взводних опорних пунктів та чотирьох позицій зенітних ракетних комплексів.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Генштабу ЗСУ у Facebook.

Зазначається, що протягом минулої доби, для підтримки дій наземних угруповань, авіація Сил оборони України здійснила 12 ударів по місцях зосередження живої сили і техніки противника.

Відео дня

"Підтверджено ураження шести районів зосередження живої сили противника, двох взводних опорних пунктів та чотирьох позицій зенітних ракетних комплексів. Втрати ворога уточнюються", - йдеться у повідомленні.

Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони на різних напрямках знищили чотири літаки окупантів: три Су-25 та один Су-24М.

Як раніше повідомляв УНІАН, у Генеральному штабі ЗСУ повідомили, що сили оборони України продовжують успішно відбивати атаки російських окупантів, зокрема в районах Спірного, Соледару та Зайцевого. Окупанти продовжують зосереджувати зусилля на спробах повної окупації Донецької області, утриманні захоплених територій та зриві активних дій українських військ на окремих напрямках.

Вас також можуть зацікавити новини: