Експерт зазначив, що окупантам важливо зайти в Часів Яр / фото 58 окрема мотопіхотна бригада ім. гетьмана Івана Виговського

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко назвав найнебезпечніші напрямки на фронті. За його словами, це райони Авдіївки та Часового Яру.

"У районі Авдіївки це дії біля Бердичева, Орлівки, Тоненького і так далі. Тут вони створюють буфер безпеки півколом. А потім після оперативної паузи готуватимуться до наступальних дій за межами цього буфера. У районі Часового Яру варто відзначити ситуацію в Іванівському. Окупанти зайшли в село і зайняли позиції в північно-східній частині, тому що їм важливо створити умови для наступу на сам Часів Яр. Це найбільш небезпечні напрямки", - розповів експерт в інтерв'ю РБК-Україна.

Крім того, він нагадав і про інші небезпечні ділянки фронту, як-от Новомихайлівка на Донеччині, де окупанти атакують уздовж дороги 00532 від Мар'їнки до Вугледара.

Відео дня

"Також не забуваємо такі локації, як Серебрянське лісництво, район Білогорівки (Луганська область) і Лимано-Куп'янську вісь саму по собі. І, звичайно ж, про район Работине Запорізької області. Тому що окупанти досі не змогли відновити над ним контроль і намагаються продовжувати наступальні дії", - підсумував Коваленко.

Бої за Часів Яр - останні новини

Співзасновник і аналітик проєкту DeepState Роман Погорілий заявив, що росіяни вже зайшли на висоти Часів Яру і зараз тривають важкі бої за село Іванівське.

При цьому командир батальйону ударних безпілотників "АХІЛЛЕС" Юрій Федоренко зазначив, що у росіян не буде можливості повною мірою окупувати Часів Яр.

Вас також можуть зацікавити новини: