Кадировські підрозділи несподівано вийшли з Мар'їнки / фото libkos

Чеченські підрозділи вночі 24 червня несподівано знялися і почали виходити з Мар'їнки. Інші підрозділи російських окупантів поки що не виявили схожих намірів.

"Сьогодні (24 чераня - УНІАН) вночі чеченські підрозділи, які воюють проти нас у Мар'янці, несподівано знялися і почали виходити з міста", - заявив прес-офіцер 79-ї ОДШБр Ярослав Чепурний в ефірі інформаційного телемарафону.

За його словами, аеророзвідка ЗСУ помітила це й захисники України нанесли противнику вогневе ураження, як наслідок - підбили один БТР.  Інші формування окупантів "не висловлюють намірів знятися та піти".

Відео дня

Прри цьому він зазначив, що кількість обстрілів українських позицій із боку ворога майже не змінилася.

Ситуація біля Мар'їнки - останні новини

10 червня президент Володимир Зеленський повідомив про початок контрнаступу ЗСУ.  12 червня у Міноборони повідомили, що за тиждень Сили оборони звільнили сім населених пунктів у Донецькому та Таврійському операційних районах.

24 червня заступник міністра оборони Ганна Маляр зазначила, що українські війська просунулися на Бахмутському напрямку в районі Берхівського водосховища на 250 м, Торецькому напрямку - на 200 м, Бердянському напрямку від 0,5 до 1 км, площа території взятої під контроль склала до 3 кв. км.

Вас також можуть зацікавити новини: