РФ останні кілька днів атакує Одеську область  / фото Минобороны РФ

Щойно стало відомо, що російські загарбники вивели у Чорне море підводний човен, оснащений ракетами.

Як повідомляє оперативне командування "Південь", наразі в Чорному морі російські військові наростили корабельне угруповання до двох десятків одиниць.

"На бойове чергування ворог вивів підводний ракетоносій, спорядження якого - до чотирьох ракет типу "Калібр". Ближче до ночі цілком очікуване нарощування напруження", - наголошують у командуванні. 

Відео дня

Громадян просять не панікувати, а відповідно реагувати на сигнали повітряної тривоги, зокрема, у разі потреби, перейти в укриття.

Удари по Одесі - що повідомлялося

Як повідомляв УНІАН, РФ після своєї заяви про вихід із "зернової угоди" почала масштабні обстріли Одеси та Одеської області

Зокрема, вночі 19 липня окупанти вдарили потужним накопиченням ракет і дронів-камікадзе, навіть застосували ракетоносій, який перебуває у бухті в Севастополі, та "Оніксами", застосувавши стратегічну авіацію.

Через удар 20 липня постраждало вісім цивільних осіб, загинув 21-річний хлопець. У ніч на 21 липня російська армія вдарила по терміналам з зерном - знищено 100 тонн гороху та 20 тонн ячменю

Вдень 21 липня ворог завдав ракетного удару по важливому об’єкту інфраструктури в Білгород-Дністровському районі. Об’єкт ушкоджено.