Українські бійці нещадно б'ють по ворогу / фото 14 ОМБр Романа Великого

Авіація Сил оборони за 20 жовтня завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Зазначається, що було знищено чотири ворожих зенітно-ракетних комплекси. 

Також повідомляють, що підрозділи ракетних військ уразили пункт управління, склад боєприпасів, 3 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, станцію РЕБ противника.

Відео дня

В Генштабі також розповіли про ворожі обстріли території України: завдано 5 ракетних та 33 авіаційних ударів, здійснено 32 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

При цьому зазначають, що внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення України. Також руйнувань та пошкоджень зазнали школа, приватні житлові будинки, багатоквартирні будинки та інша цивільна інфраструктура.

"Сонцепьок" - нові втрати Росії в Україні

Нагадаємо, у Силах оборони півдня повідомили, що за минулу добу ліквідовано 23 російські окупанти. Знищено самохідну артилерійську установку "Мста-С", сім гармат, дві бойових машини піхоти (БМП-3), 13 одиниць автобронетехніки та тяжка вогнеметна система залпового вогню "Сонцепьок".

Також йдеться, що корабельне угруповання ворожого флоту зараз розгорнуто в кількості 8 одиниць. З них 7 - в Чорному морі та один в Азовському. На бойовому чергуванні наразі перебуває  підводний ракетоносій, спорядження якого може становити чотири ракети типу "Калібр".

Вас також можуть зацікавити новини: