Українські бійці щодня б'ють по позиціях росіян / фото ua.depositphotos.com

Авіація Сил оборони України за 30 Липня завдала сім ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки російських військ.

Також, як повідомляє Генштаб ЗСУ, українські захисники знищили чотири розвідувальних БПЛА оперативно-тактичного рівня.

"Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби вразили зенітно-ракетний комплекс противника, вісім артилерійських засобів на вогневих позиціях, дві станції радіоелектронної боротьби, а також два райони зосередження особового складу окупантів", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Тим часом росіяни за добу завдали чотири ракетних і 34 авіаційних удари, а також здійснили 37 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ і населених пунктах.

"Ймовірність завдання ракетних і авіаційних ударів по всій території України залишається високою", - попередили у Генштабі.

Втрати Росії в Україні - що повідомлялося

Нагадаємо, втрати Росії в Україні станом на ранок 30 липня орієнтовно склали 245 тисяч 700 чоловік особового складу. Всього за день українські бійці знищили ще 480 російських загарбників.

Також, повідомлялося, що росіяни втратили на полі бою в Україні не менше: 4 тисячі 205 танків, 8 тисяч 178 бойових броньованих машин, 4 тисячі 795 артилерійських систем, 698 РСЗВ, 459 засоби ППО, 315 літаків, 311 вертольотів.

Вас також можуть зацікавити новини: