У ЗСУ є нові успіхи під Бахмутом / скріншот

Українські військові на Бахмутському напрямку вдарили по російських позиціях, знищивши ворожі танки, автомобільну техніку та особовий склад росіян.

Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський та показав відео знищення Силами оборони російських танків.

"Палають російські танки під Бахмутом. Працює група "Асгард" підрозділу "Очі" у взаємодії з Ротою аеророзвідки обʼєднаної штурмової бригади "Лють" штурмового полку "Цунамі", групою "Шарк" 28-ї ОМБр та начальником служби радіоелектронної боротьби та кіберборотьби 28-ї ОМБр", - заявив Сирський.

За його словами, в результаті їхньої роботи знищено танк Т-80, уражено Т-72, ще один Т-80, автомобільну техніку та особовий склад росіян.

Війна в Україні триває - це варто знати сьогодні

Як повідомляв УНІАН, втрати ворога на сьогодні, 18 жовтня, перетнули межу у 290 тисяч загарбників - упродовж минулої доби українські воїни ліквідували ще 620 росіян.

Також збільшилась за добу кількість ліквідованої техніки противника. Зокрема, вже підтверджено знищення ще одного літака ворога, і загалом від початку війни супротивник втратив їх 319, а також 6 гелікоптерів - загалом 323 одинці.

Кількість знищених танків за добу збільшилась до 4981 (+2) одиниці, бойових броньованих машин - до 9420 (+15) одиниць, артилерійських систем - до 6944 (+8) одиниць, БПЛА оперативно-тактичного рівня - до 5301 (+10) одиниці, автомобільної техніки та автоцистерн - до 9303 (+10) одиниць.

Вас також можуть зацікавити новини: