У Криму вибухнуло авто зі зрадником України / фото t.me/breakingmash

У тимчасово окупованому Росією Сімферополі вибухнув автомобіль із так званим "помічником віце-прем'єра Запорізької області" Володимиром Єпіфановим.

Як пише російський Telegram-канал Baza, "чиновник", а також його секретар і охоронець отримали сильні опіки.

Зазначається, що все сталося на Євпаторійському шосе о 04:00. Єпіфанов їхав за кермом Toyota Land Cruiser, коли"раптом вибухнув газовий балон, встановлений на машині".

"Після цього чиновник вже не зміг впоратися з керуванням, і авто зупинилося, лише наїхавши на перешкоду. Крім Єпіфанова, в салоні було ще дві людини: його секретар та охоронець. Всі троє чоловіків через вибух отримали 30-відсоткові опіки голови, тулуба і рук (охоронцеві також обпекло ліву ногу), отже після аварії їх госпіталізували. Зараз Єпіфанов і його пасажири знаходяться під наглядом лікарів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що причина вибуху на цей час невідома. Нібито за день до цього газовий балон перевіряли на СТО в Сімферополі.

У Криму вибухнуло авто зі зрадником України / фото t.me/breakingmash

Російський Telegram-канал Mash повідомляє, що всі, хто знаходився в машині, госпіталізовані з опіками 2-3 ступеня.

Володимир Єпіфанов - що про нього відомо

Володимир Єпіфанов / фото t.me/bazabazon

Володимир Єпіфанов називається "помічником віце-прем'єра Запорізької області" і за сумісництвом є кандидатом у депутати від "Єдиної Росії".

Відомо, що шефом Єпіфанова є колишній віце-прем'єр Криму Андрій Козенко.

Вас также могут заинтересовать новости: