Українські захисники розгромлять окупантів, переконаний експерт / колаж УНІАН

Полковник запасу ЗСУ, військовий експерт Петро Недзельський вказав на складові у повномасштабній війні, які свідчать про перевагу ЗСУ над російською окупаційною армією.

По-перше, йдеться про величезну мотивацію українських бійців, по-друге, в Україні виросла дуже потужна плеяда командирів, по-третє, у нас є практика війни, по-четверте, підтримка світу в озброєнні та іншому. Ці всі компоненти Недзельський перерахував в інтерв'ю "Обозревателю".

Серед переваг нашої армії експерт назвав її потенціал, адже на сьогодні у війні перемагають не кількістю, а вмінням та сучасним озброєнням. А "мобіки" абсолютно непідготовлені, про що свідчать всіяні їхніми трупами поля на Донбасі.

Відео дня

"Артилерія в росіян застаріла, радянська. Сьогодні війна має характер артилерійських дуелей. Розвідка дозволяє визначити місця скупчення сил ворога, і їх просто розстрілюють", - продовжив Недзельський.

Він наголосив, що війна триватиме, адже в окупантів ще багато мобілізаційного "м'яса". Також Росія перекидатиме на фронт застарілі танки Т-55 та Т-62 на противагу сучасним, які Захід надав Україні.

"Якщо взяти до уваги всі ці складові, то можна сподіватися на те, що ми зможемо розгромити російську армію", - каже полковник запасу ЗСУ.

Експерт переконаний, що після поразки в Україні в Росії розпочнуться незворотні процеси з її розпаду.

Розмови про контрнаступ ЗСУ

10 березня 2023 року в коментарі італійським ЗМІ радник голови ОП Михайло Подоляк заявив, що ЗСУ можуть розпочати очікуваний контрнаступ проти армії РФ вже протягом двох місяців.

25 березня Зеленський заявив, що Збройні сили України поки не можуть почати контрнаступ, який було заплановано на весну 2023 року. Необхідна додаткова підтримка зброєю - потрібні боєприпаси й винищувачі.

29 березня міністр оборони Олексій Резніков сказав, що українська армія може піти в контрнаступ ближче до літа. Збройні Сили України підуть в атаку на кількох напрямках.

Вас також можуть зацікавити новини: