ЗСУ "підсмажили" окупантів / фото 14 ОМБр Романа Великого

Минулої доби авіація Збройних сил України завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та 3 - по зенітно-ракетних комплексах противника.

Як повідомляється у ранковому зведенні Генштабу, захисники з ракетних військ знищили 12 артилерійських засобів, логістичний хаб, пункт управління, засіб протиповітряної оборони противника, Також наші воїни уразили 2 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки інтервентів. 

Водночас окупанти завдали 6 ракетних та 51 авіаційних ударів, здійснили 66 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок атак загарбників є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоквартирні та приватні житлові будинки, а також інша цивільна інфраструктура.

Відео дня

"Крім того, у ніч на 25 жовтня, російські окупанти завдали чергового удару по Україні, застосувавши 11 ударних БпЛА типу "Shahed-136/131". Силами та засобами протиповітряної оборони України знищено всі ворожі БпЛА", - додається у повідомленні.

Війна в Україні - останні новини

Як раніше повідомляв УНІАН, окупанти атакують майже на всіх напрямках фронту.

З початку повномасштабного вторгнення Росія втратила в Україні близько 295 тис. 510 своїх військових.

За даними ISW, українські диверсанти висадились біля Підстепного (20 км на схід від Херсона та 3 км від Дніпра) і захопили ділянку дороги, яка сполучає села Пойма, Козачі Лагері та Кринки Херсонської області.

Вас також можуть зацікавити новини: