СБУ знайшли сховок бойовиків / Фото СБУ

Від початку поточного року Служба безпеки України вилучила зі схронів бойовиків у районі проведення ООС понад 137 кг тротилу, пластиду, артилерійського пороху.

А також понад 40 одиниць вогнепальної зброї та майже 100 тисяч боєприпасів, повідомляє прес-служба СБУ.

Також під час спецоперацій затримали учасників трьох злочинних угрупувань, які займались нелегальною торгівлею зброєю.

Відео дня

Читайте такожNew York Times: Міни на Донбасі додають проблем Україні в боротьбі з пожежами

Зі схованок, облаштованих за місцем проживання ватажка бойовиків та у лісосмузі поблизу Лисичанська, вилучено тротил, запали, гранати РГД і Ф-1, автомат Калашникова, пістолет і велику кількість набоїв, - йдеться у повідомленні.

Під час слідства правоохоронцям вдалось встановити причетність диверсантів до мінування мостів, залізничних та автошляхів у Лисичанському й Попаснянському районах.

СБУ знайшли сховок бойовиків / Фото СБУ

"На Донеччині зі схрону, обладнаного у приватному будинку мешканця Бахмута, бойовика бандугруповань, правоохоронці вилучили протитанкову міну ТМ-62М, ручний протитанковий гранатомет, 5 підствольних гранат і 10 корпусів від гранат Ф-1 та РГД-5. Також виявлено детонатор для міни МВЧ-62, дев’ять запалів УЗРГМ і УЗРГМ-2 та 600 патронів калібру 5,45 мм", - розказали правоохоронці.

За інформацією СБУ, чоловік брав активну участь у бойових діях проти українських військових. Зараз він переховується на тимчасово окупованій території.

Читайте схожі новини на тему: