Володимир Путін / REUTERS

Президент РФ Володимир Путін заявив, що говорити про його відхід з політики після закінчення чинного президентського терміну поки рано.

Читайте такожПутін назвав умову переговорів із Зеленським

Відповідну заяву російський лідер зробив в інтерв'ю італійській газеті «Корр'єре делла Сера». Переклад інтерв'ю опубліковано на сайті президента Росії.

Відео дня

Так, журналіст запитав Путіна, чи замислюється він про «Росію після Путіна» з 2024 року, і чи має намір президент йти з політики.

«Про це поки рано говорити. Попереду ще п'ять років напруженої роботи. І при такій стрімкій динаміці, яку ми зараз спостерігаємо у світі, важко робити прогнози. Повірте, зараз мені є чим зайнятися в тій якості, в якій перебуваю», – заявив російський лідер.

Як повідомляв УНІАН, 18 березня минулого року, в день річниці анексії Криму, в Росії пройшли вибори президента. 23 березня Центрвиборчком РФ визнав вибори такими, що відбулися, повідомивши, що чинний президент Володимир Путін переміг з результатом 76,69%.

Обраний президент РФ вступив на посаду після закінчення шести років з дня попереднього вступу на посаду глави держави. У 2012 році відбулася інавгурація Путіна 7 травня.