REUTERS

Таку заяву він зробив за підсумками переговорів з прем'єр-міністром Греції Алексісом Ципрасом у середу, 8 квітня, повідомляє "Дождь".

«Найкращий спосіб вирішити ці проблеми - взагалі припинити усіляку санкційну війну та відповідні заходи з нашого боку», - сказав Путін.

Таким чином президент відповів на запитання про можливість покращення торгових відносин з Грецією, в тому числі в галузі сільського господарства.

Відео дня

Читайте такожПрем'єр Греції: необхідно всебічно підтримати мінські угоди

За словами російського лідера, «Греція була змушена» проголосувати за введення обмежувальних заходів стосовно Росії, «і відповідні заходи, звичайно, вдарили по Греції». «Але це не наша провина», - додав він.

Ципрас, у свою чергу, заявив, що Греція не згодна з логікою введених санкцій проти Росії. На його думку, фактично мова йде про «економічну війну».

Довідка УНІАН. Росія в березні 2014 року після введення військ анексувала український Крим і почала дестабілізувати обстановку на Донбасі. При безпосередній участі російських спецслужб і підтримки російської армії на Донбасі були створені так звані Донецька і Луганська «народні республіки». РФ постачає зброю терористам і направляє на Донбас найманців і свої регулярні війська.

Через ці дії США, Євросоюз, Канада, Японія, Австралія та багато інших країн ввели санкції проти Росії.