Starbucks прийняв ряд заходів обережності для захисту від поширення коронавіруса \ фото з відкритих джерел

Компанія Starbucks оголосила, що в своїх американських і канадських закладах тимчасово переходить на використання виключно одноразового посуду для напоїв.

Читайте такожУ Каліфорнії ввели режим НС через коронавірус

Це один із заходів, який, на думку компанії, повинен допомогти уникнути передачі вірусу від відвідувача співробітнику кав'ярні і, навпаки, через багаторазові стакани, які відвідувачі приносять з собою, передає kommersant.

Відео дня

При цьому, як наголошується в заяві виконавчого віце-президента Starbucks та президента американського і канадського підрозділів компанії Розанни Вільямс, «ми як і раніше будемо надавати 10-відсоткову знижку для всіх відвідувачів, які будуть приходити зі своїми чашками чи захочуть випити кави із звичайного посуду в самій кав'ярні». За різними оцінками, зі своїми чашками в кав'ярні мережі приходять близько 5% відвідувачів.

Starbucks вжив ще низку заходів обережності для захисту від можливого поширення коронавірусу в закладах мережі. Кав'ярні проходять регулярну санітарну обробку, співробітники пройшли підготовку, як їм діяти, якщо вони побачать хвору людину, як надавати допомогу і т. п. Крім того, компанія обмежила всі ділові поїздки співробітників по країні і за кордон і відклала або змінила формат великих ділових заходів.