Фото wikimedia.org

Народна артистка РФ Лія Ахеджакова розповіла, що їй пропонували значну суму грошей за підтримку голови Чечні Рамзана Кадирова.

За словами актриси, їй зателефонував невідомий чоловік і назвався співробітником pr-агентства. Співвласником зазначеної компанії є телеведуча і генеральний продюсер федерального телеканалу "ТВ Матч" Тіна Канделакі, пише Газета.гu.

Чоловік запропонував Ахеджаковій поставити підпис під листом на підтримку Кадирова, однак вона відмовилася. Пізніше актрисі знову зателефонували і на цей раз запропонували 10 тисяч доларів за підпис.

Відео дня

"Я металася, як тигриця по дому і не знала, що мені робити, як далі бути? Мені просто стало погано після цієї пропозиції - підписатися за Кадирова, мене мало інсульт від всієї цієї ситуації не вхопив... Схопилася за серце, намагаюся в себе прийти, а він знову дзвонить. І пропонує за підпис 10 тисяч доларів. Я знову кинула слухавку. І що ж ви думаєте - він ще кілька разів подзвонив! Я з такою нахабністю ще просто не стикалася", - заявила Ахеджакова.

Читайте такожУ Дагестані силовики заблокували автопробіг на підтримку Путіна і Кадирова (фото)

У компанії "Апостол", в свою чергу, заявили, що компанія ніколи не співпрацювала з Рамзаном Кадировим і не має стосунку до збору підписів на його підтримку.