REUTERS

Британська поліція оголосила, що заарештувала в неділю 25-річного чоловіка і провела обшук у зв'язку з терактом на концерті в Манчестері, здійсненим самогубцем, в результаті якого загинули 22 людей.

Як передає Радіо Свобода, згідно із заявою поліції Великого Манчестера, поліцейські затримали чоловіка за звинуваченням у тероризмі в Олд Траффорді, на схід від міста, а також провели обшуки в районі Мосс-Сіде в Манчестері. Таким чином, загальна кількість затриманих склала 14 осіб.

Читайте такожБританські правоохоронці підозрюють, що спільники смертника, який вчинив теракт у Манчестері, втекли з міста - ЗМІ

Відео дня

Поліція проводить розслідування обставин теракту і намагається захопити всю мережу учасників і організаторів, пов'язаних із виконавцем. Смертника, який влаштував вибух, ідентифікували як 22-річного уродженця Британії, лівійця за походженням Салмана Абеді.

Як повідомляв УНІАН, в ніч на 23 травня стався вибух на території «Манчестер Арени» в однойменному британському місті. Це сталося після концерту американської співачки Аріани Гранде. Внаслідок вибуху загинули 22 особи, ще 59 поранені. Серед загиблих була 8-річна дівчинка, подружжя з Польщі і щонайменше шестеро підлітків.

Відповідальність за вибух взяло на себе угруповання «Ісламська держава». У Великій Британії вживають посилених заходів безпеки.