НАТОПід час відвідин авіабаз НАТО Шпангдалем і Рамштайн в Німечині російські льотчики зробили польоти на літаках F-16, повідомив РІА Новости помічник Головнокомандувача ВПС РФ з інформаційного забезпечення полковник Олександр Дробишевський.

"Польоти на літаках F-16 були здійснені під час робочої поїздки офіційної делегації Головного командування ВПС Росії на авіабазу Шпангдалем і Рамштайн в Німеччині", - сказав Дробишевський.

"Для російських льотчиків пілотування F-16 не викликає ніяких складнощів", - додав співрозмовник агентства.

Відео дня

За його словами, польоти на F-16 зокрема, виконали начальник авіації – заступник головнокомандувача ВПС РФ по авіації генерал-полковник Олександр Зелін і начальник Липецького авіацентру генерал майор Олександр Харчевський.

"Крім того, російські генерали і офіцери ознайомилася з життєдіяльністю, тиловим забезпеченням і проведенням польотів військовослужбовців ВПС США тих, що розташовані в Європі", - зазначив представник ВВС.

Потім російська делегація ознайомилася з тренажерною базою, і також зробила навчальні віртуальні польоти на літаку А-10А.

За словами Дробишевського, поїздка до Німеччини відбулася на запрошення командувача ВПС США в Європі генерала Вільяма Хоббінса. 

РІА "Новости"