Путін може остаточно перетвориться на умовного Гітлера версії 2.0 / фото REUTERS

Російський опозиціонер і правозахисник Володимир Осєчкін заявив, що Путінської влади в РФ вже немає, є лише влада генералів, а транзит був запущений ще в минулому році.

"Я вважаю, що вже досить давно немає особисто путінської персональної влади, а є колективна влада олігархів і генералів з Луб'янки, кожен з яких певною мірою впливає на рішення, що приймаються літнім Путіним. Це людина, яка вже досить довго кожному, хто до нього заходить з папочками каже: "Спробуйте. Давайте подивимося, що вийде в результаті". Тому і виходить вся ось ця історія з лебедем, раком і щукою на очах усього світу, тому, що заходять різні люди, яким він не в змозі вже в силу своєї немічності і слабкості сказати слово "ні", - сказав він в ефірі.

За його словами, Путін робить ставку на те, що буде нагороджувати героями тих, хто в результаті переможе в тій чи іншій історії.

"Я вважаю, що починаючи з вересня-жовтня минулого року вже почався транзит влади. Коли саме перейде у вирішальну фазу транзит влади я не можу, але в будь-якому випадку рахунок йде на якісь там місяці, але може бути ще рік, це вже все. Або буде очевидна фашизація і він остаточно перетвориться в умовного Гітлера версії 2.0, або відбудеться звичайно ж транзит. Певні сили бачать загрозу фашизації, точно не хочуть її і хочуть всередині запобігти її", - додав Осєчкін.

Ситуація в РФ з Путіним - деталі

Російський диктатор Володимир Путін отримав "удар в спину" - його співмешканка-гімнастка і медіа-менеджер Аліна Кабаєва, нібито звабилася одним з офіцерів, який входить до складу її охорони.

Під час виступу на саміті Росія-Африка Патріарх Кирил неправильно назвав по батькові Путіна, назвавши його "Володимир Васильович".

Президент РФ Володимир Путін не впевнений у своїй здатності згуртувати еліту в РФ у зв'язку з нездатністю Кремля оперативно зреагувати на заколот ПВК "Вагнера".

Вас також можуть зацікавити новини: