Чи зроблена фотографія сьогодні-невідомо / фото РИА Новости

Прес-секретар Олександра Лукашенка Наталія Ейсмонт на питання про його місцезнаходження надіслала фотографію, на якій Лукашенко йде на тлі палацу незалежності з автоматом в руках.

Про це повідомляють РИА Новости.

На фотографії видно, як Лукашенко йде в бронежилеті з автоматом в руках, поруч з ним в повній екіпіровці йде тільки один боєць.

Відео дня

Фотографію опублікували о 18:11, однак, як повідомляє Радые Свабода, є підозри, що її зробили не сьогодні. Відзначається, що коли протестувальники підійшли до палацу незалежності, почався сильний дощ, а на фотографії - сонячна погода. При цьому ні журналісти, ні протестувальники не бачили сьогодні в тому місці чоловіка в такому одязі.
Читайте такожУ Мінськ увійшла гусенична військова техніка (відео)

Марш миру і незалежності: хронологія

  • У Білорусі сьогодні 22-й день протестів проти результатів президентських виборів 9 серпня, які учасники вуличних акцій вважають сфальсифікованими на користь Олександра Лукашенка.
  • У неділю в Мінську тисячі демонстрантів прийшли до Палацу Незалежності - резиденції президента Лукашенка, однак силовики оточили підходи до нього.
  • Очевидці в Мінську помітили гусеничну військову техніку.
  • Раніше організатори заходу закликали всіх бажаючих приготувати "подарунки" і віднести їх Лукашенку, у якого сьогодні день народження.