У мережі з'явилися важливі деталі щодо знищення Іллі Киви / фото УНІАН

Колишній український нардеп-зрадник Ілля Кива убитий в Підмосков'ї на території готелю "Величъ Country Club", і вже стали відомі нові деталі щодо злочину.

Територія готелю огороджена високим зеленим "глухим" парканом, в якому немає дірок, повідомив Telegram-канал "ВЧК-ОГПУ", посилаючись на дані свого джерела. "...За паркан три шляхи: центральний вхід і дві хвіртки. Одна запасна - найзручніша для проходу, інша для сміттєвоза, малозручна для того, щоб потрапити на територію. По всьому периметру, в тому числі і над воротами, - камери", - йдеться на каналі.

У повідомленні наголошується, що ліс, в який зрадник ходив записувати відеоролики, знаходиться за парканом, і вбивство сталося на огородженій території, на яку не так і просто потрапити.

Відео дня

"...Охоронці патрулюють територію на велосипедах, на території чергують поліцейські", - підкреслюється у повідомленні.

Знищений колишній український депутат Кива - новини, які варто знати

Екс-нардеп, який хитро втік з України незадовго до повномасштабного вторгнення росіян і засуджений в нашій країні заочно до 14 років в'язниці з конфіскацією майна, знищений 6 грудня в селі Супонево Московської області в парковій зоні готелю "Величъ Country Club".

Закривавлене тіло Киви лежало на снігу. Повідомлялося, що на тілі було кілька ран. Джерело УНІАН у правоохоронних органах поділилося, що знищення Киви - це спецоперація Служби безпеки України. Співрозмовник додав, що втікача ліквідували зі стрілецької зброї.

Вас також можуть зацікавити новини: