Акція протесту в Петербурзі / скріншот

Поліцейські розпорошили газ на Сінній площі в Санкт-Петербурзі на акції протесту на підтримку російського опозиціонера Олексія Навального.

Читайте такожУ Росії силовики жорстко скрутили пенсіонерок на мітингу за Навального (відео)

Про це повідомляє "Фонтанка". Так, людей на Садовій вулиці на підступі до Сінної площі щитами відсікли співробітники ОМОНу.

Відео дня

В автозак завели непритомну людину - до цього, за повідомленнями очевидців, її вп'ятьох били на Бородінській вулиці й застосували електрошокер. Вона отямилася після того, як їй дали води.

У Петербурзі на акції протесту почалася бійка, поліція розпорошила газ і застосувала електрошокери (фото, відео)

"Використовуючи щити, ОМОН почав зачищати й саму площу. Навколишні продовжують намагатися відбити затриманих, у правоохоронців летять сніжки. Після цього поліція застосувала газ", - пише "Фонтанка".

Акції на підтримку Навального: що відомо

  • Прихильники російського опозиційного політика Олексія Навального 31 січня проводять акції на центральних площах 53 російських міст.
  • Напередодні в Москві у новій справі затримали прес-секретаря російського опозиційного політика Олексія Навального Кіру Ярмиш.
  • 23 січня в російських містах пройшли перші після повернення Навального в РФ акції протесту. У містах жорстоко затримували людей, застосовуючи до них силу.