Київський напрямок Московської залізниці перейменують / фото ua.depositphotos.com

В Росії Київський напрямок Московської залізниці буде перейменовано в Калузький, повідомили в Дептрансі. Четвертий Московський Центральний діаметр (МЦД-4), який планується запустити в цьому році, стане не Київсько-Горьківським, а Калузько-Нижегородським.

"Щоб спростити навігацію для пасажирів для позначення нового діаметра обрані міста в найближчих регіонах, оскільки це приміські, а не внутрішньоросійські залізничні перевезення", - пояснили в Департаменті.

Відповідаючи на питання, чи будуть перейменовані в Москві "однойменні станції метро, вулиця, вокзал і площа Київського вокзалу", в Дептрансі відповіли, що "таких ініціатив департаментом транспорту не висувалося".

Відео дня

Новини РФ - деталі

Росіянин можуть сміливо вибирати Зімбабве як країну для відпочинку і туризму, оскільки існуючі стереотипи про цю країну не відповідають дійсності.

Співробітникам адміністрації президента РФ рекомендували відмовитися від iPhone до квітня, пише "КоммерсантЪ" з посиланням на джерело видання, близьке до адміністрації кремлівського диктатора Володимира Путіна.

У російському Карабаново Володимирської області чоловік запустив надувну ракету. Він заявив, що мета імпровізованого "Сармата" - столиця США.