Ватажок росіян активно мацав огірок і був затролений / колаж УНІАН зі скріншотів

Президент РФ Володимир Путін в рамках свого передвиборчого турне вперше за 24 роки відвідав Чукотку, де побував в теплиці й помацав огірки. За даними росЗМІ, у кремлівського лідера почалися "гастролі" по країні, в рамках яких він приїхав на Далекий схід, зокрема - на територію Чукотського автономного округу. Значна частина цього суворого краю - за Північним полярним колом, зима там триває до 10 місяців, а середня температура в січні становить до -40 градусів.

На відео, опублікованих в соцмережах, Путін зображений з помідорами, огірками і базиліком, який йому дали понюхати в оранжереї. "Путін всім кортежем з полком охорони полетів на Чукотку. Щоб помацати огірки. На цю путінську розвагу з бюджету витратять більше, ніж на опалення в Подільська (місто страждає через відсутність тепла, - УНІАН), до речі", - пишуть у соцмережах.

На відео якась жінка показує диктатору великі огірки. "Він такий хороший, твердий...", - сказала вона. Ватажок росіян помацав овоч і констатував: "Великий...".

Користувачів соцмереж буквально "розриває" від цих роликів. Люди пишуть: "Чукотка, садіння огірків... Мамо, ми всі важко хворі... Мамо, я знаю, ми всі божевільні...", "Путін обіцяв взяти під особистий контроль ситуацію з опаленням в Подольську і взяв... чукотський огірок помацав. Ну а чьо, пацан сказав, пацан зробив, якщо не зробив, скаже ще раз", "Ось, нехай тепер чукотськими огірками дірки в трубах латають", "О, так... знамениті чукотські огірки".

Після ознайомлення з президентським турне користувачі проводять паралелі з дослідженнями відомого психоаналітика Зигмунда Фрейда: "Фрейда в студію!", "Уявляю собі нові питання від психолога: любите мацати огірки? А ви випадково Путіним себе не уявили?", "Як в секс-шопі... вибирає...", "Старому захотілося пружних, довгастих предметів, що поганого".

Як повідомляє "Медуза", на Чукотці, під час зустрічі з жителями міста Анадир, Путін визнав, що вражений тутешнім кліматом і "модою мати багато дітей". Розповів виборцям, як займається спортом, ходить в басейн, зустрічається з однокласниками і однокурсниками. Ще московський диктатор похвалився своїм здоров'ям і розкритикував популярні мультфільми для дітей.

"Вони (однокласники, - УНІАН) дивляться, кажуть: "Я не вірю, це ти чи не ти". Я вже доросла людина, хоча відчуваю в собі сили, енергію для роботи, для розв'язання поставлених перед країною завдань. У сучасних західних мультиках все стріляє, скаче, бігає - через півгодини голова відвалюється! Не те, що наші радянські мультики", - сказав він.

У центрі уваги Росія - новини, які варто прочитати

Нагадаємо, в РФ сталися десятки НП, пов'язаних з комунальним господарством. Всього за один місяць в Росії трапилися як мінімум вісім великих комунальних аварій, які торкнулися понад 800 будинків.

Наприклад, в Підмосков'ї триває комунальний колапс - тепло і гарячу воду відключили в місті Дмитров, а в Електросталі люди розводять багаття, щоб зігрітися.

Вас також можуть зацікавити новини: