Тимошенко / Фото УНІАН

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко, реагуючи на заяви лідера Радикальної партії Олега Ляшка про необхідність позбавити її громадянства, послалася на те, що вона "віруюча людина".

Читайте такожПобитий Ляшко вирішив пожалітися на Бойка президенту та генпрокурору

"Я прощаю всіх тих людей, які використовують такі методи політичної боротьби, і я ніколи не буду на це відповідати прямолінійно і не буду на це відповідати такими ж непривабливими речами. Я віруюча людина, тому я їх пробачаю і буду робити свою, як я вважаю, правильну справу, а нехай кожен сам відповідає за свої вчинки", - заявила Тимошенків ефірі "112 Україна".

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, раніше в четвер лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що хоче позбавити громадянства главу фракції "Батьківщина" Юлію Тимошенко, а також назвав її "лисицею подертою" і "московської зозулею".

Нагадаємо, Ляшко заявив, що на нардепа від "Радикальної партії" Юрія Шухевича готувався замах і загроза його життю існує донині. Політик пояснив, що Шухевича обманом намовили вимовити пропозицію ініціювати імпічмент Порошенко. А після цього планували вбити, так, щоб підозри впали на главу держави. Як доказ Ляшко показав проект постанови про імпічмент, з яким нібито йшов на трибуну Шухевич.

Авторами плану лідер "радикалів" назвав оточення Віктора Медведчука і Юлії Тимошенко. У "Батьківщині" кажуть, що надали слово представнику "радикалів" Шухевичу, тому що в його фракції заборонили виступ, а це – поважна людина. Супроводжували нардепа до трибуни, тому що той погано бачить і потребує допомоги. А що згаданий "радикалами" Білик, з яким у кулуарах побився нардеп Мосійчук, потрапив у ВР на письмову вимогу Тимошенко – то це було прохання самого Шухевича, який вважав цю людину членом своєї команди.