В Украине стало больше пользователей интернета / Фото УНИАН

Частка регулярних користувачів мережі Інтернет, які відвідували ресурс, принаймні, один раз за місяць, в першому кварталі 2014 року порівняно з аналогічним періодом минулого року зросла на 3 п.п. - до 53,4% населення України.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Інтернет асоціації України (ІнАУ) з посиланням на дані дослідження, проведеного агентством InMind.

За даними дослідження, найчастіше в мережу виходять користувачі віком від 15 до 29 років (39% респондентів) і в містах з кількістю населення понад 100 тис. осіб (53% респондентів).

Відео дня

В цілому, серед опитаних 58,5% українців мають вдома доступ до Інтернету.

У дослідженні брало участь 5 тис. інтернет-користувачів зі всієї України віком старше 15 років.

Читайте такожУкраїна очолила рейтинг країн за кількістю шкідливих сайтів - дослідження

Довідка УНІАН. Компанія InMind - дослідницьке агентство повного циклу, представник міжнародної мережі Factum Group в Україні; надає повний спектр послуг в галузі маркетингових досліджень і консалтингу.

Інтернет асоціація України (ІнАУ) - професійне об'єднання учасників ринку телекомунікацій, об'єднує понад 150 підприємств. Діяльність ІнАУ спрямована на захист інтересів своїх членів, проведення експертно-аналітичної роботи у частині розробки та коригування законодавчої і нормативної бази України та ін.