/ armradio.am

Про це йдеться в заяві ЄМС, опублікованому на його сторінці у Facebook.

"Після конструктивних переговорів між ЄМС і РТР - російським телемовником - РТР запропонував відкликати відповідного члена журі, який зробив цей відеозапис. Як наслідок, ЄМС оголосив результати голосування відповідного судді недійсними", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що будуть вважатися дійсними оцінки інших 4 членів російського журі. При цьому РТР зможе замінити Стоцьку на іншого суддю для оцінки учасників фіналу конкурсу, який відбудеться 14 травня.

Відео дня

Читайте такожУ Стокгольмі сьогодні відбудеться перший півфінал пісенного конкурсу Євробачення-2016 (фото)

Російська телекомпанія, як зазначає ЄМС, у свою чергу висловила жаль у зв'язку з інцидентом, а також принесла вибачення нідерландському та вірменському телемовникам (Стоцька коментувала учасників від цих країн).

ЄМС при цьому зазначає, що не вважає порушенням правил публікацію думок і оцінок журі, якщо до закінчення фіналу "Євробачення" вони все ж будуть таємницею.

Раніше користувачі викрили Стоцьку в порушенні правил голосування національного журі "Євробачення".

На записі, опублікованому на YouTube 9 травня незабаром після генеральної репетиції першого півфіналу конкурсу, російська виконавиця коментувала виступи учасників з Нідерландів та Вірменії. Номер голландського співака Дауе Боба вона назвала "миленьким", а переглядаючи виступ вірменки Івети Мукучян, заявила: "У мене чоловік вірменин, я за вірмен!".

Читайте такожЖоден держорган не пропонував Джамалі допомогу в підготовці до Євробачення - PR-директор