Завтра, 4 червня, Національний Корпус разом з ветеранськими організаціями проведе акцію біля Адміністрації президента на Банковій з двома вимогами: надати українське громадянство іноземним добровольцям та посадити корупціонерів, які грабували армію.

Чому ми йдемо на Банкову:

Нацкорпус разом зі своїми союзниками вимагають надати українське громадянство тим, хто воював за Україну. Відповідний законопроект дуже довго розглядається в парламенті, тому ми вимагаємо від Зеленського як від президента України, підписання відповідних указів. Герої російсько-української війни точно більш заслужили бути громадянами України, аніж Саакашвілі та низка азіатів, яким Зеленський повернув громадянство своїми указами 28 травня.

Відео дня

Детальні вимоги:

1. Внести зміни до указу президента №215/2001 задля спрощення процедури прийняття у громадянство іноземних добровольців. Зокрема, звільнити їх від обов'язку подавати "довідку про несудимість", видану країною походження та скоротити строк розгляду поданих документів.

2. Створити робочу групу під керівництвом компетентих представників АП, яка надаватиме допомогу в отриманні добровольцями громадянства.

3. Ввести до складу Комісії з питань громадянства представників від волонтерських організацій.

4. Ми також звертаємось до президента з вимогою виконати свою передвиборчу обіцянку і почати садити корупціонерів, зокрема тих найцинічніших, які в час війни набивають власні кишені, грабуючи оборонку країни.

Закликаємо кожного – ветеранів, членів їхніх сімей, всіх патріотів прийти на акцію разом з нами!

Вимагаємо громадянство для тих, хто став на наш захист у важку хвилину!

Вимагаємо покарання тим, хто грабуває оборонну сферу країни!

Запрошуємо ЗМІ до висвітлення події.

Контактний телефон: 0937235926 Роман