7  жовтня о  19. 00 в МЦКМ «Жовтневий» (Київ, вул. Інститутська, 1) відбудеться прем'єрний показ вистави легендарного театру «МАСКИ-ШОУ», присвячений 30-ти річчю театральної трупи «МАСКИ В КУБІ».

 «МАСКИ В  КУБІ» - блискуча комедія без слів про перетворення фантазії в реальність, і реальності у фантазію. Смішні до нестями сцени змінюються красивими філософськими образами і несподіваними трюкових ноу-хау. З дивовижною пластичністю і майстерністю актори трупи створюють не просто пантоміми, а справжнє шоу, чудову драматичну клоунаду, новаторство якої неможливо порівняти зі звичними жанрами. Цей спектакль дозволить подивитися на світ іншими очима, знайти себе в героях, а героїв - у собі ...

Відео дня

Вистава «МАСКИ В КУБІ» заснований на абсолютно нових номерах і нових режисерських ідеях - починаючи від комедійних трюків, і закінчуючи декораціями на сцені. Однак, в шоу увійдуть і фірмові пантоміми, які полюбилися мільйонам, що стали невід'ємними сторінками творчої біографії трупи. Це і культовий «Вокальний дует Мана-мана-тинч-тинч-титирим», який вперше з'явився на телебаченні в 1985 році, і «Танець вмираючого лебедя», «Танець самовара і чашок» з «Маски в опері», та інші, що викликають майже у кожного гомеричний регіт упереміш зі щемливими нотками ностальгії.

У ювілейній  виставі беруть участь: Народний артист України Георгій Делієв, Народний артист України Борис Барський, Заслужена артистка України Наталія Бузько, Олександр Постоленко, Ігор Малахов, Михайло Волошин та інші актори театру.

Акредитація ЗМІ (інтерв'ю та  коментарі), додаткова інформація за тел. 067 7700757, 050 800 59 03

Купити квиток: http://kvartal-concert.com/afisha/teatr-maski-shou-27-10-2015

Промо-ролик для Києва: https://youtu.be/--_RFCOmoKk