Експертно-комунікаційна група "Імпульс" проведе конференцію з Підсумками року та прогнозами у форматі публічних виступів експертів 9 грудня в центральній бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка (Київ, проспект Перемоги, 25А). 

Секторальні щорічні підсумки року та прогнози на 2022 рік провідні експерти та лідери ринків проведуть у форматі публічних виступів, під час яких кожен з них за 9 хвилин викладе ключові тези. Після кожного виступу передбачена бліц-сесія для запитань і відповідей. 

Заплановані виступи з широкого спектру питань: цифровізація України, тенденції в інвестиційній галузі, освіті, бізнес-середовищі, ключові події в галузі ЗМІ, суспільні зміни. 

Відео дня

"Такий формат є інноваційним для українського експертного середовища, відповідає темпам постковідного світу, є певним викликом для спікерів, тож ми запросили для участі в першій конференції найдосвідченіших", – відзначають організатори заходу. 

Спікери:

Мстислав Банік – керівник із розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової трансформації: "Про державу у смартфоні та нові продукти Дії у 2021 році"

Олександр Бондаренко – директор Бюро інвестиційних програм, член правління Асоціації випускників Києво-Могилянської академії, депутат Дніпропетровської облради: "Інвестиційні виклики для України в 2021 році та перспективи на 2022 рік"

Леся Войтицька – начальник управління зв’язків із громадськістю, комунікацій і фінансової грамотності НБУ: "Ключові зони росту фінансової грамотності населення: проекти нашої команди та плани на майбутнє"

Юрій Єхануров – професор Київського національного університету ім. Т. Г. Шевченка, прем’єр-міністр України в 2005-2006 роках: "Виклики та загрози для територіальних громад. Шляхи подолання локальних і глобальних криз". 

Галина Петренко – директорка ГО "Детектор медіа": "Тенденції на ринку ЗМІ у 2021 році"

Валентина Корнійченко – керівник групи з якості та сталого розвитку ТОВ "ДЦ Україна": "Стандарти якості, моделі поведінки покупців у 2021 році, постпандемічні особливості – досвід Watsons"

Володимир Співаковський – президент корпорації "Гранд", письменник, учений, автор міжнародного проекту МЕТА Education 5.0: "Освіта на зламі часів: системні проблеми та майбутні тенденції"

Ірина Татаренко – шеф-редакторка видання Marie Claire Україна: "Чим жив український глянець у 2021 році: тенденції, факти, оцінки"

Дар’я Третяк – social media manager у "Сніданок з "1+1", "Танці з зірками", "Життя відомих людей": "Чим вражав Instagram у 2021 році: локальні, світові тренди та перспективи"

Музичний подарунок для гостей заходу: українська співачка SHY. 

Час: 17:00, 9 грудня 2021 року

Місце: Бібліотека (Центральна бібліотека ім. Т. Г. Шевченка, пр. Перемоги, 25А).

Контакти для реєстрації ЗМІ: 

+380 (66) 133 52 13

icg0017@gmail.com 

Вхід на захід згідно з протиепідемічними вимогами: за наявності ковід-сертифіката або актуальних ПЛР/експрес тестів з негативним результатом